Disse grøntsagsbrød er lavet med udgangspunkt i blomkål, men for en mindre "bitter" smag eller som variation, kan du bruge reven squash, gulerødder, broccoli, græskar e
Blomkål. sprød struktur, bitter smag (især ruccula). Samtidig er blomkål også meget mættende. både surt, salt, bittert, sødt – det er vigtigt at smage den til, så én af smagene ikke dominerer
Jeg valgte at bruge både broccoli og blomkål, men brug det du har, eller bedst kan lide. Men i denne milde sauce, vil smagen af gurkemeje nok blive for bitter og “tør”
Disse grøntsagsbrød er lavet med udgangspunkt i blomkål, men for en mindre "bitter" smag eller som variation, kan du bruge reven squash, gulerødder, broccoli, græskar e
Men i min chicken fried "rice" var smagen af halvsur blomkål for gennemtrængende, min ramsløgspesto var tæt på en bitter fiasko fordi jeg hverken har køkkenvægt eller havde flair i køkkenet den dag, og min ramsløgsalt brændte på
En mellemting mellem blomkål og broccoli, men mere fin i smagen og knap så bitter. Romanesco kaldes også romerks blomkål, og smagen ligger i den den boldgade
Min kæreste lavede blomkålsfrikadeller, som i og for sig blev ret lækre i konsistensen, men blomkålen var desværre lidt for bitter, så det prøver vi lige igen, når de danske blomkål er at finde på hylderne