Blomkål med parmesan opskrifter

Lækre æggemuffins med blomkål og parmesan

Lækre æggemuffins med blomkål og parmesan

Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili og parmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert
Blomkåls bites med chili og to slags ost

Blomkåls bites med chili og to slags ost

parmesan. Så er den her, den ellers efterspurgte opskrift på blomkåls bites. Jeg kan lige så godt slå det fast med det samme… Her er ikke tale om en grøntsagsversion af chili cheese tops
Revet blomkål med perlebyg

Revet blomkål med perlebyg

Parmesan. Riv blomkålen på den grove del af et rivejern, så du får blomkålskrymmel. Hæld perlebyggen på, krydr med salt og friskkværnet sort peber og lad det stege med et minuts tid, før vermouthen hældes ved
Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Til gengæld står menuen på blomkålsdellermed forårsløg, parmesan og lidt paprika og chili. Jeg startede faktisk med at ville lave blomkålsvafler, men mit vaffeljern ville slet ikke arbejde med dejen
Hvid pastaret med kylling og blomkål

Hvid pastaret med kylling og blomkål

Anret i dybe tallerkener og pynt af med friskrevet parmesan og lidt peber, evt. Friskrevet parmesan. Rens og del blomkål i små buketter

Pastaret med kylling og blomkål

Kombinationen af stegt blomkål, saftig kylling, frisk persille, ristede mandler og saltede parmesan er fantastisk
Sommerret med pasta, laks, spinat og blomkål

Sommerret med pasta, laks, spinat og blomkål

Pasta medblomkål, spinat, laks og parmesan. parmesan. Selvom vejret (absolut) ikke er særlig sommeragtigt, kan man jo godt spise en gang sommeragtig pasta med laks, blomkål og frisk spinat
Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

Derfor blev det en udgave med grønne asparges, blomkål og ærter. Retten smages til med salt, peber og parmesan
Blomkålssalat med granatæblekerner

Blomkålssalat med granatæblekerner

Revet parmesan. Curry medblomkål og kikærter. Vend salaten sammen med dressingen og fordel salaten over ruccolaen, drys med pinjekerner