Smeltet saltet smør vendt med en god håndfuld frisk persille, citronskal og smurt på et stort blomkålshoved, der bliver bagt i ovnen og til sidst drysset med revet parmesan for et salt og nøddeagtigt twist
Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili og parmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert
parmesan. Så er den her, den ellers efterspurgte opskrift på blomkåls bites. Jeg kan lige så godt slå det fast med det samme… Her er ikke tale om en grøntsagsversion af chili cheese tops
Parmesan. Riv blomkålen på den grove del af et rivejern, så du får blomkålskrymmel. Hæld perlebyggen på, krydr med salt og friskkværnet sort peber og lad det stege med et minuts tid, før vermouthen hældes ved
Til gengæld står menuen på blomkålsdellermed forårsløg, parmesan og lidt paprika og chili. Jeg startede faktisk med at ville lave blomkålsvafler, men mit vaffeljern ville slet ikke arbejde med dejen
Blomkål er i sig selv måske ikke den mest interessante, og mange forbinder den måske med den pruttelignende lugt, som fylder luften, når man koger blomkål
Pasta medblomkål, spinat, laks og parmesan. parmesan. Selvom vejret (absolut) ikke er særlig sommeragtigt, kan man jo godt spise en gang sommeragtig pasta med laks, blomkål og frisk spinat
Blomkål er i sig selv måske ikke den mest interessante, og mange forbinder den måske med den pruttelignende lugt, som fylder luften, når man koger blomkål