Revet blomkål. Rosenkål. Men med frisk salat toppet med bagte rodfrugter, kommer jeg hele vejen rundt. Kom de ordnede grøntsager – undtagen den revne blomkål – op på en bageplade beklædt med bagepapir
Rosenkål på den lækre måde. Her har jeg lavet kylling med salat og æggemuffins. Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili og parmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert
Server kalkunen med waldorfsalat, kokte poteter, gulrøtter, blomkål og rosenkål. Ruccola salat. Legg ruccolasalat på en tallerken, strø over litt havsalt og pepper
Skær blomkålsbuketterne i helt tynde skiver og det samme med æblebådene og forårsløg. Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor