æg. Har du prøvet at lave blomkålspizza. Bland massen med revet ost, æg, husk-pulver og salt, tryk fladt på et bagepapir på en bageplade, og bag den 15 minutter. 2 stk æg
Har du ikke læst mine tidligere indlæg kan du blandt andet finde min kostplan her. Jeg serverede i weekenden den lækreste blomkålspizza for familien og gode venner
Smør bunden med tomatsauce og læg et godt lag ost og skinke på, samt de soltørrede tomater. Kæresten savner dog en pizza i ny og næ, så forleden prøvede vi Jane Faebers blomkålspizza
Jeg tror ikke jeg der den eneste der er lidt træt af de meget populære (lidt smattede) blomkålspizzaer – her kommer i hvertfald en opskrift på en mere sprød og mere ala rigtig pizzabund-opskrift
Har jeg prøvet kræfter med blomkålspizzaer, dels nogle forskellige varianter af glutenfri bunde. Hvordan ved du så, at det er en ægte Parmesan, du køber
Tilsæt æg, ost og krydderier og blend det til det bliver til mos. 4 æg. når du laver bunden på den måde som jeg har beskrevet her, får du en pizza som du kan “håndholde”, normalt har blomkålspizza ry for at være en “smat” pizza 1 stort blomkål. 4 æg
Jeg lægger et stykke bagepapir ovenpå og fordeler “dejen” med hænderne. Har tit læst om blomkålspizzaen og i dag fik vi så endelig afprøvet den herhjemme