Bagt vesterhavs torsk og blomkålspuré med gremolata og hakkede mandler. Så meget desto bedre føltes det, at bruge resten af den dampede vesterhavs torsk og blomkålspuré fra gårsdagens middag hvor min søster var på besøg
Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Brændende kærlighed – En følelse som man kan nære til en anden, en dansk film med hovedkaraktererne Anja og Viktor eller en langtidsblomstrende stueplante
Navnet millionbøf kommer af at kødet deler sig i mange små stykker når det steges – om det er en million små bøffer eller én bøf i en million atomer skal jeg lade være usagt
Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
Her får I mit forslag til aftenens menu, lidt inspireret af valentinsdag, men mest egentlig bare fordi det er lørdag og det betyder ofte bedre tid at stå at hygge sig i køkkenet
En sund, meget nem og lækker pure. Pureen kan bruges som sundt alternativt i stedet for "sovs" til frikadellerne eller som en lækker dip på tapas-bordet
Ingredienser blomkålspuré. Denne fasteopskrift nr. 35 blev til en aften, hvor jeg uventet havde fri fra job og derfor havde en oplagt mulighed til at forkæle mig selv med lækker aftensmad