Sidst fik I opskriften på en blomkålssalat. Det var ikke hele blomkålshovedet, der blev brugt og måske har I tænkt, hvad skal vi nu gøre med resten af blomkålen
Når det er dampet overhældes det straks med koldt vand og stilles herefter til afdrypning i en si, efter endt afdrypning lægges det på et viskestykke som vil suge meget af det sidste vand
100 g røget laks+200g dampet brocoli+½ skive rugbrød med lidt pesto (347 kcal). (100 g dampet (dybfrost) spinat, 2 spsk skyr fraiche, lidt hvidløgspulver+salt+peber) + 1 skive af Høj protein rugbrød+100 g roastbeef (326 kcal). 200 g egen rød grønkålssalat med valnødder og æbler (284 kcal) Læs opskriften her. 200 g af min rødkålssalat med gojibær og havtorn (290 kcal) Se her. Omelet med grillede auberginer og kylling (255 kcal) Se opskriften her. Low carb røget makrelsalat med capers og æg m/ 1 skive rugbrød (291 kcal). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon (177 kcal/pr. Radicchiosalat med figner og gorgonzola (234 kcal/pr. Blomkålssalatmed citronmarineret tofu og havtorn (300 g=212 kcal) Se opskrift her 150 g. 2 spsk skyr. 200 g egen rød grønkålssalat med valnødder og æbler (284 kcal) Læs opskriften her. 200 g af min rødkålssalat med gojibær og havtorn (290 kcal) Se her
) Pil blomkålen ud i små buketter og blancher dem i kogende vand med salt i et minut. ) Lad eddiken koge lidt ind inden kikærter, skyr og salt tilsættes