Boeuf opskrifter

Boeuf Bourguignon à la Edel ஜ

Boeuf Bourguignon à la Edel ஜ

Boeuf Bourguignon er en fransk kraftig kjøttgryte, kokt med vin. Matretten er fransk husmannskost og kommer opprinnelig fra regionen Bourgogne
Boeuf Bourguignon i Crock-Pot ♫♫

Boeuf Bourguignon i Crock-Pot ♫♫

Denne klassiske oppskriften fra det franske bondekjøkken egner seg godt i en Crock-Pot. Spesielt i en med innekasserolle av metall med DuraCeramic-belegg, da kan du enkelt brune bacon, sopp og kjøtt direkte i Crock-Pot kasserollen
Côte de boeuf og grøntsags pakker

Côte de boeuf og grøntsags pakker

Det er et super stykke kød og er meget velegnet til at grille. Efter en lang hård uge , så er det rart med en nem middag, hvor det hele kan tilberedes det samme sted
Côte de Boeuf

Côte de Boeuf

2 côte de Boeuf. Côte de Boeuf. Antal personer. 2 meget sultne personer. Forberedelsestid. 10 minutter + 60 minutter uden for køleskabet
Sommerferie i Provence Del 1

Sommerferie i Provence Del 1

Cote de Boeuf – en fantastisk udskæring der stadig sidder på benet og med sin marmorering er et særdeles smagfuldt stykke kød

Mens vi venter på at verden forandrer sig

I påsken lavede vi ragú i min kæmpe 10 liters gryde, så der nu er 8 gode portioner klar i fryseren ved siden af et par poser boeuf bourguignon
Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff - eller Bøf Strong Enough som jeg kalder denne udgave. Boeuf Stroganoff er tilpasset så mange forskellige lande igennem tiden og dette er bare min version

Boeuf sauté Stroganoff á la Fru Nielsen

Det blev “Boeuf sauté Stroganoff” efter Brødrene Price’s opskrift med mine egne twists. I aftes havde vi besøg af vores kære ven Jens og jeg havde valgt at lave lidt klassisk, men god solid mad

Boeuf Bourguignon

Soigner inderlåret for sener og fedt og skær den i store stykker, som vendes i mel. Skær bacon/fanø skinken i tern, og steg det i en stor gryde, evt