Dejen skal være klisteret dog uden at være flydende. Tilsæt grahamsmel, salt og ruggryn. I morges skulle der bages boller, mange boller så jeg var nød til at lave dejen dagen i forvejen for at kunne nå det
kokosmel Cia frø til at toppe bollerne med. Forleden bagte jeg disse lækre sunde broccoli boller (. Disse boller blev super lækre og smager helt fantastisk, så deler lige opskriften med jer
Smelt smørret og lad det afkøle. Boller/rundstykker bagt med Pofiber, du vil ikke komme til at savne de tørre, oppustet, kedelige rundstykker fra bageren mere
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Surdejen fra sidste bagning. Husk at bage ca en gang om ugen, så surdejen ikke bliver for gammel. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej
1,5 dl speltmel. 5 dl hvedemel. 1,5 dl speltmel. 5 dl hvedemel. Dette er et godt madbrød. Det er hurtigt og nemt at lave og smager rigtig godt når det lige er kommet ud af ovnen
Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet. Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og
pensle bollerne med mælk inden bagningen og drysse sesamfrø på. Så denne gang blev det til en omgang kilstret bolledej, da jeg selvfølgelig også løb tør for hvedemel, men det gik nu godt alligevel