Bolle bagning uden mel opskrifter

Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

D. e. b. d. s. t. o. g. l. æ. k. r. ,. h. i. v. a. n. f. ø. u. c. m. p. j. å. H. 1. 2. -. 5. 0. 3. /. 8. S. y. M. R. N. F. P. G. e g
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Dejen skal være klisteret dog uden at være flydende. Tilsæt grahamsmel, salt og ruggryn. I morges skulle der bages boller, mange boller så jeg var nød til at lave dejen dagen i forvejen for at kunne nå det
Broccoli boller

Broccoli boller

kokosmel Cia frø til at toppe bollerne med. Forleden bagte jeg disse lækre sunde broccoli boller (. Disse boller blev super lækre og smager helt fantastisk, så deler lige opskriften med jer
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Grove boller i dampovn

Grove boller i dampovn

Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
Lchf Boller/rundstykker

Lchf Boller/rundstykker

Smelt smørret og lad det afkøle. Boller/rundstykker bagt med Pofiber, du vil ikke komme til at savne de tørre, oppustet, kedelige rundstykker fra bageren mere
Frk Sveskes de bedste boller

Frk Sveskes de bedste boller

Klart de flotteste boller jeg nogensinde har bagt LCHF-style. Opskriften er fundet på Frk Sveskes blog som burgerboller
Sprøde boller med hampefrø

Sprøde boller med hampefrø

Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Klassiske boller

Klassiske boller

De er en mellemtingmellem min egen opskrift på klassiske søde fødselsdagsboller og på de almindelige lidt grovere boller
Luksus boller med ølandshvede

Luksus boller med ølandshvede

*Almindelig fuldkornshvedemel kan også bruges. Luksus boller, perfekte til morgenmaden. ** Almindelig hvedemel kan også bruges
Glutenfri boller med surdej

Glutenfri boller med surdej

Surdejen fra sidste bagning. Husk at bage ca en gang om ugen, så surdejen ikke bliver for gammel. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1,5 dl speltmel. 5 dl hvedemel. 1,5 dl speltmel. 5 dl hvedemel. Dette er et godt madbrød. Det er hurtigt og nemt at lave og smager rigtig godt når det lige er kommet ud af ovnen
Kernekraft Boller fra Femme Food

Kernekraft Boller fra Femme Food

Bollen der kan bruges til morgenmad, frokost, eftermiddagssnack eller bare når du har lyst til noget sundt og lækkert
Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet. Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og
Boller af rugbrødsrester

Boller af rugbrødsrester

pensle bollerne med mælk inden bagningen og drysse sesamfrø på. Så denne gang blev det til en omgang kilstret bolledej, da jeg selvfølgelig også løb tør for hvedemel, men det gik nu godt alligevel
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Efter bagning køles brødet af og serveres. 3 spsk smeltet smør. 500 g hvedemel. 3 spsk smeltet smør. 500 g hvedemel
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bollerne er bagt med min nye surdej (som stadig lever), men hvis man kan få fat i gode burgerboller kan man jo springe over gærdet her