Kan man bruge dejen til boller. Bare lad være med at komme olie i dejen. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Olien tilsættes. Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
Bland herefter havregryn og rugmel sammen medtørgær inden det blandet i vandet. Når du bruger tørgær blandes dette sammen med melet inden det samles med væsken
Café-burgere kan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende bollermed en skorpe hård som sten, men til gengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvor den grønne dims fra stilken ikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i en burger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges
Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej ogmed et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Dejen kan formes til boller, men det prøvede vi ikke. Vi fulgte de medfølgende anvisninger, dog skiftede vi smør ud med mælkefri margarine i cookieopskriften