Bolle med olie og tørgær opskrifter

Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. gulerødder eller æble, derefter vand, honning ogolie i en anden
Gode boller

Gode boller

fiberkost (tørret findelt daddel, rosin og hvedeklid) overhældes med. Jeg fik lyst til hvedebollermed masser af "tyg" i
Chiaboller

Chiaboller

Dejen bruger jeg også til madbrød når vi griller,- her pensles de medolieog drysses med favorit krydderier og groft salt

Luftige grovboller

Pensel bollernemed sammenpisket æg og drys evt. med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Rør grov melet ogolien i, og lad grøden svale af
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Kan man bruge dejen til boller. Bare lad være med at komme olie i dejen. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Gammeldags fastelavnsboller med  creme og syltetøj

Gammeldags fastelavnsboller med creme og syltetøj

Olien tilsættes. Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
De blødeste burgerboller

De blødeste burgerboller

Bland herefter havregryn og rugmel sammen medtørgær inden det blandet i vandet. Når du bruger tørgær blandes dette sammen med melet inden det samles med væsken

Lækre brydeboller

Form til bollerog sæt dem på en bageplade med bagepapir med ca. Vi havde afholdt jagt på gården, og havde fået en lækker frokost med lune retter
Glutenfrit brydebrød med solsikkekerner

Glutenfrit brydebrød med solsikkekerner

Skønne boller, som smager super godt med mælkefrit tandsmør eller medkokosolie. Læg bollerne tæt i en cirkel på en bageplade med bagepapir – evt
Hotteok, søde koreanske pandekager

Hotteok, søde koreanske pandekager

af fyldet i midten, og klem kanterne sammen mod midten, så det bliver som en lille bolle. Når du ser, at ydersiden hæver lidt op, skal bollen vendes
Fødselsdage i sigte

Fødselsdage i sigte

Vi har inviteret til eftermiddagskaffe næste weekend og jeg tænker at starte kagebordet ud med en portion friske boller
Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Café-burgere kan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende bollermed en skorpe hård som sten, men til gengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvor den grønne dims fra stilken ikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i en burger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges
Rustikke pølsehorn

Rustikke pølsehorn

Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej ogmed et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Opskrift guide: Lav dine egne dampede bao

Opskrift guide: Lav dine egne dampede bao

Bløde, asiatiske og dampede boller fyldt med det lækreste snaskede, smagsfulde og møre kød. Bollerne skal dampes, og de bliver helt bløde og luftige
Melmix af høj kvalitet fra Feelgood Bakery

Melmix af høj kvalitet fra Feelgood Bakery

Dejen kan formes til boller, men det prøvede vi ikke. Vi fulgte de medfølgende anvisninger, dog skiftede vi smør ud med mælkefri margarine i cookieopskriften