Denne koldhævede bolledej smager af kanel og nelliker, og den skal bare røres sammen, inden man går i seng – så er der nybagte boller på ingen tid næste morgen
Jeg foretrækker at lave boller på denne måde for intet er næsten lettere end at hente en god bolledej i køleskabet og lige forme nogle boller, ind i ovnen med dem, mens man lige går i bad eller tager en kop kaffe mere i sengen ♥
Denne gang blev det en bolledej med kronblade fra morgenfruer. Endelig blev min nylavede surdej færdig, klar til brug og den første portion blev brugt til brød
Bolledej + kanel-banan-sneglek. Det bedste ved at lave sin egen granola, i forhold til det du kan købe, er at man helt selv kan bestemme, hvad der skal i
Vi har en masse æbler tilbage fra æbletræet i haven, og de er nu blevet brugt i bolledej. Det blev til de lækreste sprøde, koldhævede boller med en god saftighed fra de revne æbler
Svaret blev noget a lá “Almindelig bolledej – du ved” og “maizena”… øhh… nææ…. da børnehaven havde meldt ud, at de ville servere fastelavnsboller med creme til alle børnene…
Røremaskinen giver et væld af muligheder for tilberedning og fungerer som et ekstra sæt hænder i køkkenet, så mens den pisker flødeskum eller ælter bolledejen, kan du pynte kagen eller nyde en kop kaffe