Disse boller kommer nu til at blive bagt igen og igen hjemme hos os. Jeg er altid ude efter en ny, nem og lækker opskrift, og forleden fik jeg serveret disse lækre boller, som jeg bare måtte få opskriften på
I dag tirsdag blev bollernebagt og endnu engang var vi tidligt på færde. Det eneste suppen kræver er porre, kartofler, boullion, salt, peber, olie og en stavblender
Jeg bagte først squashen i ovnen og blendede den derefter med kokosmælk. Det fejrede jeg forleden med en rigtig god suppe lavet på butternutsquash og kokosmælk
Her til aften serverede jeg så kødet i burgerboller (bagt sidste søndag efter Claus Meyers opskrift - Meyers Bageri) med coleslaw (hvor krydderurterne blev erstattet med brøndkarse), lidt avokado og en Fentimans Cola på siden
Så fik jeg lavet et indlæg mere - måske ender det med at bloggen kører fint videre med indlæg, selvom jeg har ammehjerne og en baby på armen det meste af tiden