Boller der skal hæve natten over opskrifter

Nemme boller

Nemme boller

Det er også en fordel, hvis det er fødselsdagsbollerne, derskaloverstås, samtidig med at lagkagen skal lægges sammen og kringlen skal kringles
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Husk at bruge en skål der er stor nok, så dejen ikke hæverover (det er sket her. Rør godt rundt, så der ikke er nogen klumper i dejen

Koldhævede boller med kerner og kikærtemel

Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæveover flere omgange
Glutenfri boller med surdej

Glutenfri boller med surdej

Dejen skal stå på køkkenbordet under et rent viskestykke i et døgns tid. Du kan også sætte skålen tilbage i køleskabet og lade dejen hævedernattenover
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det fungerede rigtig fint og det betyder at det eneste man skal om morgenen er at tænde ovnen og bage brødet (hvilket passer fint, når man har små morgensultne børn
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brunch (eller morgenmad hedder det måske når det foregår kl. så man kan lave den overnatten i stedet for samme dag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bland gæren i mælken og tilsæt surdej, mel, salt, sukker og smør, som skal være blødt. Jeg lavede dejen aftenen i forvejen og lod den hæveovernatten på køl
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Kom sneglene i en springform beklædt med bagepapir (derskal være en lille smule mellemrum mellem sneglene)
Koldhævede boller med mandler og chiafrø

Koldhævede boller med mandler og chiafrø

Ved koldhævning udvikles der flere aromastoffer, så de får en bedre smag, men hvis ikke tiden eller overskuddet er til det, så lav den hurtige version
Boller med påskeæg

Boller med påskeæg

Fold den på midten og sno enderne sammen. Påsken nærmer sig og i den forbindelse har jeg lavet disse lækre, bløde og luftige boller med påskeæg
5 - KORNS - BOLLER

5 - KORNS - BOLLER

Stil det derefter til afkøling. Og kan sagtens laves dagen i forvejen, og lade dem hævenattenover. Når man har brug for lidt af det grove for at stå imod dagens udfordringer, er denne type boller et godt bud til morgenmadsbordet
Glutenfri Solskinsboller

Glutenfri Solskinsboller

Jeg savner en dej der kan koldhæve. Bollerne smager dog rigtig godt- det er første opskrift, der er lykkedes for os- vi er hele familien gået glutenfri efter anbefaling hos en lunge-og allergi læge
Opskrift på Grovboller

Opskrift på Grovboller

Jeg kan godt lide der er lidt blandet struktur i grovboller, så jeg nøjes ikke med kun at bruge korn, men også flager, det er bare mere interessant og smager iøvrigt rigtig godt
Majsboller

Majsboller

Majsbollerder får noget af deres sprødhed fra det grove majsmel men også fra Durummel. Tilsæt dernæst mel og bland det hele grundigt sammen
Bryggerboller

Bryggerboller

Hæld dejen over i en skål der er smurt med rapsolie og lad den hæve på køl nattenover. Maltmel har en anden god egenskab og det er at det forøger hæveevnen og derfor er der også flere producenter derblander små mængder af maltmel i deres almindelige mel
Ciabatta brød

Ciabatta brød

Drys lidt durummel overbrødene/bollerne. Verdens letteste boller –. Findes der noget bedre et hjemmebagt brød
Fiberboller

Fiberboller

Næste dag, hældes dejen ud på et bord, hvor der er drysset mel ud over. knækkede rug-, hvede-, og solsikkekerner samt hør- og sesamfrø, men til de her boller prøvede jeg deres fiberblanding som består af
Langtidshævede gulerodsboller

Langtidshævede gulerodsboller

Det bliver de der lækre bløde boller som bare er så gode, men de er her er lidt mere sunde, da de er tilsat groftrevne gulerødder