Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 100g fuldkorn speltmel. 100g fuldkorn grahamsmel. 350g gram fuldkorn spelt, -grahamsmel og hvedemel kan man selv vælge forholdene eller bare ren hvedemel hvis det er det man ønsker
er fuldkorn eller grov. skrællede min mor gulerødderne til disse boller. er fuldkorn eller grov. Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen
Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Det er mængden af fuldkorn og kerner der giver det. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
For at give bollerne et groft element er der tilført grahamsmel til dejen, hvorfor det grove element er vigtigt kan du læse meget mere om i mit indlæg det der med fuldkorn
Det blev til disse skønne boller, fyld med en masse gode kerner. 14 boller. 50 g solsikkekerner. Form derefter 14 boller (gider du veje dem, kommer de til at veje ca 100 gram hver) og læg dem på 1 eller 2 bageplader beklædt med bagepapir. Lad bollerne efterhæve i 1, gerne 2 timer. Sæt dernæst bollerne midt i ovnen, hæld 1 dl vand i bunden af bradepanden og skru ned til 200 grader (alm ovn) - og bag boller i ca. de 200 gram sigtemel med et grovere alternativ - fx fuldkorns hvedemel eller rugsigtemel. 50 g solsikkekerner
Hørfrø, solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner , men så også en lille smule gulerødder og rødbeder. Jeg syntes resultat blev rigtig godt og det er nogle suveræne fuldkornsboller der er kommet ud af det
speltmel (du kan selv vælge om det skal være fuldkorns speltmel. Langtidshævede nemme grovboller med speltmel, hvedemel, solsikkekerner, ruggryn og hørfrø
Solsikkekerner til pynt. Jeg har går bagt rugbrødsboller. Solsikkekerner til pynt. Disse rugbrødsboller bliver så bestemt en del af min frokost såvel som min madpakke den næste uge eller to, så i stedet for at stå og skære frugt til yoghurt, smutte forbi bageren eller optø falafler, skal jeg nu bare stikke hånden i fryseren, nuppe en bolle og sørge for pålæg
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed