Herefter røres gulerødderne i blandingen og nu blandes grahamsmelet i. Her til aften har jeg bagt en portion gulerodsboller med solsikkekerner og hørfrø
Bland gulerødder, gær, olivenolie, frøskaller og vand i en skål for sig. Disse boller er rigtig gode, hvis du som jeg, skal have din vata i balance – altså hvis du bøvler med irriteret tyktarm
gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt. hørfrø. solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit
Tilsæt de revne gulerødder sammen med græskarkerner, hørfrø, æg, honning, salt og rugmel. Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Skræl og riv først gulerødderne og vej herefter de resterende ingredienser af
Super lækre og svampede lowcarb boller med gulerødder og chiafrø. Gulerødderne kan evt. “Melet” blandes herefter i en skål med hørfrø, chiafrø, fiberHUSK og salt
Bollerne har en sprød overflade, men er bløde indeni med en dejlig sødme og konsistens fra gulerødderne, og lidt mere smag og knas fra de forskellige kerner
Surdejsboller med malt og kerner, Tidsforbrug. Kernerugbrød med Gulerødder og Honning. I denne her opskrift bruger jeg græskarkerner, solsikkekerner og rugkerner
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Skræl og riv først gulerødderne og vej herefter de resterende ingredienser af
Derfor har jeg eksperimenteret med det overskydende pulp fra rødbeder og gulerødder. Resultatet blev rødbede/gulerods-boller, som jeg brugte som burgerboller den anden aften
Hørfrø, solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner , men så også en lille smule gulerødder og rødbeder. Jeg syntes resultat blev rigtig godt og det er nogle suveræne fuldkornsboller der er kommet ud af det
Hak solsikkekerner og hørfrø i en minihakker så det bliver til “mel”. Denne gang er det en opskrift på nogle nemme boller som smager virkelig godt, der er nemlig kanel og citron i som giver en lækker smag