Boller i karry med oksekød opskrifter

Boller i Karry

Boller i Karry

Server bollerikarrymed kogte ris og drysset medfintsnittet forårsløg og æbletern. I denne variant er den skarpe karrykombineretmed sødt æble og det giver et rigtig godt smags-spil
Opskrift på millionbøf

Opskrift på millionbøf

Jeg tænker blandt andet at lave en god gryderet, bollerikarry, lasagne og frikadeller. For at tilføre et lidt sundt element til retten kan man lave kartoffelmos med skjulte rodfrugter
Læg planer - madplaner

Læg planer - madplaner

Kødbollerikarry, kål og kokosmælk. Form farsen til små bollermed en. Jeg har lavet en stor portionkødboller, som så kan bruges til meget forskellige retter
Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Bollerikarry serveret med brune ris . Risretmedoksekød, gulerødder og forårsløg. Kyllingi tomat-/flødesovs serveret medris og frisk grøn salat

Spis dig i form

Bollerikarry, sundheds-optimeret (se opskrift) Dessert. Pizzamedoksekød, spids-kommen og skyr-dressing (se opskrift)
Tortilla med oksekød og kål!

Tortilla med oksekød og kål!

Bollerikarry – nå nej. Jeg kan rigtig godt lidetortilla, men nogle gange bliver det bare for meget med alt det hakkede kød
Ugens madplan uge 38

Ugens madplan uge 38

Bollerikarry (af lammefars). Sådan en rigtig én, med skært oksekød og masser af bønner. rester, toppet medlidt flere pølser (de er af en eller anden grund spist) og nogle grønne bønner fra haven

Oksekød i karry

Hurtigebollerikarry. Krydderier, cashewnødder,hvidløg og løg stødes i en morter. Karry-kartoffelsalat

Hurtige boller i karry

Gammeldags bollerikarry. Spids kommen. Karry-kartoffelsalat. Peber, friskkværnet. Karry, pulver. Fadkoteletter m/ karry & bacon 500 g Medisterpølse, rå. 1 stk Bouillon, oksekød, koncentreret, terning. 2 dl Porre iskiver. 20 g Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt. 1 stk Æble, revet/ i tern

Hurtig Tomat suppe

Hurtigebollerikarry. Kan serveres medhvidløgsflute, rejer, kylling mm. Tomat suppe med brødcroutoner

Ugens madplan uge 46

Citron, skyr og bollertil. Torsk ikarry og kokos. Oksekødet fra suppen søndag får en tur på panden og blivertil fyld ipitabrød