Grundfarsen er egentlig den samme som tilkødbollernetil fx bollerikarry, dog uden spidskommen. Server med stuvet spidskål eller jeres eget favorittilbehør
AsiatiskInspireret Nuddelsuppe med Spidskål fra Englerod. Det kan næsten være svært at forstå, hvor let det er at lave tofu selv Teksturen er så meget bedre, og smagen er ligei skabet Herudover er det langt billigere, end at købe det ibutikkerne
Bollerikarry på den asiatis. Du kan for eksempel servere fiskedellernetil perlespeltsalat med avocado, mandler og pesto, quinoasalat med granatæbler og feta, et simpelt smørstegt spidskål eller chunky ovnfritter og hjemmelavet remoulade
Ryst panden indimellem så bollerne får jævn stegeskorpe og holder den runde form. fintsnittethvidkål, spidskål eller rødkål afhængigt af sæson og smagsløg
Måske vi har bollerikarry. Spidskål m. Vinter, hverdag og tre gange på skolen på en uge. ingefær og mandler (fra “Suveræne Succeser”, der laver den med rosenkål – men nu er det spidskålvi får i kassen)