Boller i karry uden mælk og gluten opskrifter

Boller i karry

Sæt kødbollernetilsideog gem bouillonentilkarrysovsen. Varm grønsagsbouillon op tilkogepunkteti en gryde der er stor nok til at alle kødboller kan ligge dækket af vand i ét lag
Boller i karry lchf-style

Boller i karry lchf-style

Bouillonenkoges op i en dyb gryde, når det koger formes kødboller af halvdelen af farsen og ploppes forsigtigt ned i vandet
Boller i karry

Boller i karry

Hvis du bruger suppetern så kog først mælkenog opløs ternene i den. BollerneBring sovsefonden ikog. Kog dem i fonden indtil de flyder, og så et par minutter mere
Boller i Karry med Ærter og Persille

Boller i Karry med Ærter og Persille

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
Boller i karry

Boller i karry

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. a. s. å. h. r. j. e. g. l. t. v. æ. n. m. d. b. o. k. y. f. p. B. 4. F. 0. -. 5. ø. 1. 2. /. V. R. N. S. K. c
Boller i grøn karry – Thai

Boller i grøn karry – Thai

Kom kokosmælki en stor gryde. Bollerne er ogsårigtig gode hvis du er veganer/vegetar har kødspiserertilmiddag, som lider af bønne oglinsefobi
Boller i karry (kødfri)

Boller i karry (kødfri)

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. ". B. o. l. e. r

Boller i karry asian style

Saucen laver jeg naturligvis med kokosmælk, og for at understrege den asiatisketwist, toppes retten med sprøde forårsløg, cashewnødder ogthaibasilikum

(Krydrede kål-)Boller i karry

Jeg har af gode grunde aldrig smagt bollerikarry, og selv hvis jeg havde været kødspiser tror jeg ikke jeg ville være fan
Boller i karry og græskar

Boller i karry og græskar

Form små boller med en teske ogkog dem i vandet. Hæld nu vand på fra kødbollerne. Smag til med karry, salt og peber

Boller i Karry med kokosmælk

En af de nye opskrifterbloggen er bollerikarry. Riv æblet på rivejernetog hæld i gryden sammen med karry