Sæt kødbollernetilside og gem bouillonentilkarrysovsen. Varm grønsagsbouillon op til kogepunktet i en gryde der er stor nok til at alle kødboller kan ligge dækket af vand i ét lag
kokosmælk. Ibliver altså nødt til at love mig at prøve den her udgave af Bollerikarry. Bollerne lavede jeg af kyllingi stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidt grønt og lækkert i
Forleden lavede vi den dejligste ret inspireret af madbandittensbollerikarry. Bouillonen koges op i en dyb gryde, når det koger formes kødboller af halvdelen af farsen og ploppes forsigtigt ned i vandet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. a. s. å. h. r. j. e. g. l. t. v. æ. n. m. d. b. o. k. y. f. p. B. 4. F. 0. -. 5. ø. 1. 2. /. V. R. N. S. K. c
Puha jeg synes motivationen har været svær at findei dag, har slet ikke fået læst det jeg skulle. Det er ikke nemt, når det bare er en kedelig mandag med endnu mere kedeligt vejr
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. ". B. o. l. e. r
Saucen laver jeg naturligvis med kokosmælk, og for at understrege den asiatisketwist, toppes retten med sprøde forårsløg, cashewnødder og thaibasilikum