De er perfekte til en lørdag eller søndag morgen, og så kan resterne opbevares i fryseren og tages op, klar til at smøres og fyldes til en hurtig madpakke til frokost
Den første omgang blev nemlig spist i en fart. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Er I klar på en rigtig madpakkeopskrift. Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Efter en times tid kommes majsene i (giv dem lidt længere tid hvis de er fra kolbe) og chilien smages til med lidt sukker, eddike samt salt og peber og så er den klar til servering
De her boller er klart nogle jeg er stolt over at dele med jer - og kan ud fra mit ernæringshjerte og min chokoladeglade barnesjæl anbefale dig at prøve disse af hele mit hjerte - men pas på
Så er brødet færdigt og klar til leg = klar til fyld, hvor det kun er fantasien, som sætter grænsen. Hvem elsker ikke nemme løsninger – især i en travl hverdag
Der er ikke stor mystik i at lave bollerne – hvedeknopper – til varme hveder. Så er du klar. De lavede så brød torsdag aften, som man kunne købe og riste dagen efter, og efterhånden blev det specielle brød, hvederne, til en fast skik
Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der bollerklar til en tur i ovnen