Nogle vil måske sige, at disse æblebollermedkanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt
Duften af hjemmebagte morgenboller breder sig, teen står varm på kanden, der er friskpresset juice i glasset, avisen er hentet, stearinlysene brænder, og den hjemmelavede marmelade står klar til at forkæle en morgenbolle med ost
I weekenden plejer jeg også at spise en lille portion havregryn/havregrød, inden jeg spiser lækre boller eller rundstykker - så føler jeg mig mæt i længere tid
Langtidshævede müesli-bollermedæble, kanel – en lille smule mørk chokolade – og masser af gods i. Tryk skiver af æblebåde ned i bollerne, og smør dem evt
Den er lækker til nybagt franskbrød, boller eller æbleskiver i julen. Æblemarmelade smager fantastisk ogmed et strejf af kanel er der lidt julemarmelade over denne æblemarmelade
Riv æblet groft, og den friske ingefær fint. Pensl med mælk og drys med sesamfrø. Derefter tilføjes honning, salt, kanel, havregryn, chiafrø, og hørfrø
Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød ogbollerog nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt