Pensl medægog drys med solsikkefrø. Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Form bollerneoglæg dem på en bageplade med bagepapir. Jeg har eksperimenteret med at lave boller uden mel, men som samtidig minder om en bolle og hænger ordentlig sammen, og det er lykkedes for mig nu
Rør oksekød medæg, salt og peber. ½ æg. Form kødbollerog steg dem i olie på en pande. Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber og vend i salaten
Opskriften er ændret lidt på, men mine gæster var vilde med dem, og det er jeg også. Jeg er altid ude efter en ny, nem og lækker opskrift, og forleden fik jeg serveret disse lækre boller, som jeg bare måtte få opskriften på
Det burdet ikke være ikke nødvendigt at vende dem, hvis du bager med låg. Rør gæren ud i lidt af vandet og hæld resten af vandet, olie, æg, sesam salt og sukker i
Herefter penslen medægog lidt mælk blandet sammen. Tilsæt herefter det fint hakkede spint og grønkål, samt solsikke kerner, hørfrø og sesam, og rør godt
Jeg valgte at lave mine med kylling pålæg, spinat og lidt ost på toppen. Så det er helt sikkert noget jeg vil overveje at tage med som frokost i skole - for det var super nemt - og ud over muffins formen og gaflen jeg brugte til at piske med, er der ingen opvask