Kan man lave dem uden gær, evt medbagepulveristedet. Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfriboller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Bruges tørgær eller bagepulver, blandes dette medi. Jeg tilsætter havremel, fordi det giver en god smag tilbollerne, men dette kan blot udskiftesmed en anden type glutenfri mel
Opskrifter, der kræver bagepulver og/eller natron, får ofte en bismag, synes jeg. Under gæringenbliver der tilsat en skumdæmper, som naturligvis også er økologisk, og tilph-justeringen, der er nødvendigforgærvæksten, bruges der citronsyreistedetfor svovlsyre
Der er meget mel på bollerne/kransene, men det gør ikke noget for de er ikke tørre, så længe du ikke ælter mere mel indibollerne, men alene bruger melen til at formebollerne/kransenemed
Fordel først ost og derefter skinke på bollerne og drys tilsidstmed oregano. De kan laves iforvejen, de kan holde sigi varmen (hvis de er halvfrosne hjemmefra) og de kan spisesmed EN hånd
Bagebogen handler selvfølgelig om bagværk, brød og boller. Der skulle gæriopskriften og da jeg lige var kommet sent hjem fra arbejdet, besluttede jeg migfor at bage sneglene medbagepulveristedet
lave nogle boller eller brød medbagepulver og så være kreativmed aftensmaden. pitabrød er at rulle bollerne ud tilpitabrød, lade dem hæve, hvis der er gær
Vil du gå all-in palæo vil jeg anbefale at du tilsætterlidt flere kerner og frø, så du får en lidt mere samlet masse, hvor det ikke er nødvendigtmedgær og bagepulver