Jeg har tidligere lavet et indlæg med scones, men jeg foretrækker faktisk denne opskrift, som giver scones, der er blødere i det og holder lidt længere
Min lille kusine havde fødselsdag forleden og da jeg ringede for at sige tillykke fortalte hun at hun havde fået pandekager med citronfyld i løbet af dagen
Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Jeg elsker kombination af karry sammen med frugt, og det er for mig nødvendigt med en "salat" ved siden af, da retten ellers nemt bliver lidt for "blød"
Jeg elsker brød med en blød, saftig krumme, og det er lige, hvad de her har. Dejen skal være ret klistret - ikke fastere end de boller, du ser på billedet nedenfor
Kan man bruge dejen til boller. Den er ikke god til boller. Bare lad være med at komme olie i dejen. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Jeg må altså indrømme, at dette absolut må siges, at være en af mine nye tilkomne laster - friskbagt rugbrød med et blødt og saftigt indre og en sprød og knasende skorpe
Dejen skal være blød, men ikke snasket. Slå dejen ned og form den til mindre boller. Så nu er jeg kommet til at love nogle af alle mine dejlige følgere på Instagram at dele opskriften her på bloggen