Boller med blød dej opskrifter

Blød dej – uendeligt nyttig

Blød dej – uendeligt nyttig

Eller æg til at smøre med og sesamfrø til drys, når det er burgerboller, man vil lave. Den dej, jeg altid bruger til burgerboller
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har tidligere lavet et indlæg med scones, men jeg foretrækker faktisk denne opskrift, som giver scones, der er blødere i det og holder lidt længere
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Kom i en skål sammen med æg, salt, sukker, kardemomme og mel og ælt dejen godt sammen til den er blød og glat
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Min lille kusine havde fødselsdag forleden og da jeg ringede for at sige tillykke fortalte hun at hun havde fået pandekager med citronfyld i løbet af dagen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

ukomplicerede, fyldt med gode råvarer og meget varierede synes jeg. af panden og svits spidskål til den er blevet blød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg serverede frikadellerne med en tzatziki-lignende salat med agurk og avokado, tomatsalat og lidt godt brød
SuperGrove Chokolade"hak"boller

SuperGrove Chokolade"hak"boller

Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Boller i karry

Boller i karry

Jeg elsker kombination af karry sammen med frugt, og det er for mig nødvendigt med en "salat" ved siden af, da retten ellers nemt bliver lidt for "blød"
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Kartoffelboller

Kartoffelboller

Del dejen i to – jeg deler altid min dejmed en dejskraber, for ikke at ødelægge luftigheden for meget
Hveder til Store Bededag

Hveder til Store Bededag

Slå dejen ned og form boller, som du lægger i en lille bradepande. Der er ikke stor mystik i at lave bollerne – hvedeknopper – til varme hveder
Gulerodsboller med havregrød

Gulerodsboller med havregrød

Jeg elsker brød med en blød, saftig krumme, og det er lige, hvad de her har. Dejen skal være ret klistret - ikke fastere end de boller, du ser på billedet nedenfor
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Kan man bruge dejen til boller. Den er ikke god til boller. Bare lad være med at komme olie i dejen. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Sunde græske grillspyd i ovn

Sunde græske grillspyd i ovn

Form farsen som små boller (lidt mindre end en bordtennisbold) og kom på spyd, med et stykke rødløg og to peberfrugttern imellem
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

 Jeg må altså indrømme, at dette absolut må siges, at være en af mine nye tilkomne laster - friskbagt rugbrød med et blødt og saftigt indre og en sprød og knasende skorpe
Opskrift: Fastelavnsboller med hindbærskum

Opskrift: Fastelavnsboller med hindbærskum

Dejen skal være blød, men ikke snasket. Slå dejen ned og form den til mindre boller. Så nu er jeg kommet til at love nogle af alle mine dejlige følgere på Instagram at dele opskriften her på bloggen