Disse boller blev super lækre og smager helt fantastisk, så deler lige opskriften med jer. brød er nok noget af det, som jeg savner allermest i min hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte
Bollerne er rigtig gode til madpakken. 5 boller. 1 broccoli. Alle ingredienserne blendes sammen til en fast masse, der formes til 5 boller. Bollerne bages i ovnen ved 175 grader i 25-30 min. 5 boller. 1 broccoli
Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoliboller - de smager bare for meget af broccoli
Tag dem op med en hulske og lav resten af bollerne. Rør godt, kog op og smag til med salt og peber. Forleden lavede vi den dejligste ret inspireret af madbandittens boller i karry
Hak mandlerne og kør broccoli i en minihakker (eller hak meget fint). Disse boller er på ren hvedemel, men tilgengæld med kostfibre (og protein og sund fedt) fra chiafrø og mandler, hvilket gør dem sundere end almindelige hvedeboller
Ugens salat er med mine yndlingsgrøntsager, broccoli og blomkål. Ja, det hele startede med, at en af bloggens læsere, Cecilie, efterlyste en opskrift på boller i karry til sin vegetariske datter
Når jeg tænker tilbage, så skyldes det sikkert, at grøntsager var noget, jeg forbandt med grønt kogt til udødelighed eller en salat bestående af iceberg, agurk og gulerødder
bollernemed frø eller kerner, hvis du lyster. Jeg holder simpelthen broccolien ind over den store skål med de tørre ingredienser og snitter små stykker af den med en god skarp kniv
Det er i sig selv meget neutralt og mild i smagen, men faktisk smager det rigtig godt oven på brød, til bagning i fx boller eller til madlavning – selv i desserter er det genialt
Derudover er det noget, vi startede med, før det blev gængs, at man kunne købe såkaldte "sliders" (små burgerboller) i supermarkederne, så jeg har naturligvis også en opskrift på bollerne til jer