Disse boller er på ren hvedemel, men tilgengæld med kostfibre (og protein og sund fedt) fra chiafrø og mandler, hvilket gør dem sundere end almindelige hvedeboller
Jeg har bagt disse morgenbollermedchiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
***kan substitueres med solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)
De skal i alt mad – chiagrød, rawgrød, boller, brød, kager osv. I bagværk kan du medchiafrø reducere mængden af mel og samtidig øge mængden af proteiner, sunde fedtsyrer og fibre
Opskriften tager udgangspunkt i Jette Rosendals opskrift på bloggen Bagning med Budget – jeg har bare brugt lidt andre ingredienser hist og her alt efter, hvad jeg havde i huset, da jeg skulle bage madpakkeboller i går
Form bollerne og sæt på blader med bagepapir. Boller/kuvertbrød. med birkes, chiafrø mv. Dejen formes til en stor bolle, drys en skål med mel og kom dejen heri