Køl af og bland sammen med citrusfrugtsaften. Evt danskvand og frisk mynte. Server med det samme. Bland op med vand eller danskvand efter smag (jeg brugte ca 1
Jeg synes som regel, jeg har god succes med smagen i mine boller, men indrømmer gerne, at de sjældent er hverken pæne eller ens at se på, og det kan jeg da godt irriteres lidt over
jeg smurte bollernemed den hjemmelavede hvidløgsmayo. Det skal du bruge til burgerbollerne (giver ca. Jeg fyldte mine burgere med bøffer af hakket oksekød, salat, agurk, bacon, cheddarost og et spejlæg
Frikadelleburger i grove bollermed hjemmerørt skyr-remoulade,. De grove burgerboller er den helt perfekte burgerbolle, hvis du spørger mig – og samtlige gæster jeg har serveret dem for igennem tiden
Men jeg besluttede mig i juni for, at jeg ville teste en masse morgenmad og brunch (især med tryk på det sidste) steder i København og så samle det hele til en guide
Medensbollerne hæver, kan du spise aftensmad. Oregano og ost lægges på de flade boller. år og jeg selv en del mindre, men skal jo også have lidt sundt med
Der er ikke meget smag tilbage i, men mosen er god til at putte i brød og boller, hvor det tilfører fugt i stedet for fedtstof eller syrnede mælkeprodukter, uden at give en overdøvende æblesmag
Opløs gæren i en skål meddanskvandet. Form dem til boller og læg dem på pladerne. Tænd ovnen på 210°C varmluft, og dæk 2 bageplader med bagepapir. Pensl dem med mælk og bag dem i 9-12 minutter eller til de er gyldne
Form små bollermed en teske og kog til bollerne kommer til overfladen. Denne opskrift er en lidt sundere version af boller i karry, da der tilsættes grøntsager