Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Lækre sprøde lune majsbollermed smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen. Man behøver ikke bruge surdej hvis man ikke har så meget tid, og du kan stadig vælge at lade dem hæve natten over, men de bliver bedst med surdej
Drys lidt durummel over brødene/bollerne. Verdens letteste boller –. Så vi skal bare i sving medmelet. Forleden bagte jeg dette ciabatta brød, som blev spist med står glæde, og som bestemt bliver bagt igen, meget snart
Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
og godt nok elsker jeg alle mulige slags brød og bollermed alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldagsboller
Pensl med vand og drys kerner på. Rør gæren ud i yoghurt og vand , tilsæt alt minus mel. Hæld i røreskål tilsæt mel, hold evt lidt tilbage, skal være lidt klistret