Boller med durum mel opskrifter

Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Melet tilsættes herefter lidt efter lidt, start meddurum og den grove type, og mæt derefter dejen medhvedemel
Tre nemme koldhævede brød

Tre nemme koldhævede brød

Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Hvidløgs brød

Hvidløgs brød

Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Men som med så meget andet, kan dette nemt gøres bedre og mere lækkert selv
LÆKKERT BRØD UDEN GÆR

LÆKKERT BRØD UDEN GÆR

Dejen placeres midt på en bageplade og pensles med lidt olie. Bland yoghurt og olie sammen og hæld det ned i melblandingen
Majsboller

Majsboller

Lækre sprøde lune majsbollermed smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen. Man behøver ikke bruge surdej hvis man ikke har så meget tid, og du kan stadig vælge at lade dem hæve natten over, men de bliver bedst med surdej
Ciabatta brød

Ciabatta brød

Drys lidt durummel over brødene/bollerne. Verdens letteste boller –. Så vi skal bare i sving medmelet. Forleden bagte jeg dette ciabatta brød, som blev spist med står glæde, og som bestemt bliver bagt igen, meget snart
Pizzaboller m. skinke og pepperoni

Pizzaboller m. skinke og pepperoni

Jeg har fyldt fryseren op medpizzaboller, så jeg altid hurtigt kan varme lidt mad op. Drys eventuelt med lidt ekstra oregano
Lækre Fuldkorns Burgerboller

Lækre Fuldkorns Burgerboller

Pensl bollernemed vand og drys sesamfrø over. Ellers ælt dejen godt med hænderne. Efter hævetiden hældes dejen ud på et meldækket bord (brug durummel)
grove pitabrød

grove pitabrød

Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
LÆKKER KARTOFFELPIZZA...  KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK?

LÆKKER KARTOFFELPIZZA... KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK?

og godt nok elsker jeg alle mulige slags brød og bollermed alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldagsboller
Mors müsliboller

Mors müsliboller

Når du bager meddurummel, får du et blødt brød da glutenproteinerne i durummel har en ekstra god vandbiningsevne
Osteboller med krydderurter

Osteboller med krydderurter

Durummel. Bananmuffins medkaramel og valnødder. Hvedemel. Bollermed gulerod. I dag blev der bagt en omgang osteboller
Sprøde frokostboller

Sprøde frokostboller

Pensl med vand og drys kerner på. Rør gæren ud i yoghurt og vand , tilsæt alt minus mel. Hæld i røreskål tilsæt mel, hold evt lidt tilbage, skal være lidt klistret