Boller med durummel opskrifter

Gode boller!

Gode boller!

Med to spiskeskeer sættes dejen på pladerne som boller. Med denne opskrift bliver det ikke nemmere - og så er den endda i en sund og grov variation
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg er ret vild med Cofoco og deres restauranter samt Le Marché. Tilsæt salt, hvedemel og durummel og rør godt til dejen er glat, men stadig ret våd
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver. Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder
Pirogger

Pirogger

Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzabollermed focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
ITALIENSKE CAFE BURGERBOLLER

ITALIENSKE CAFE BURGERBOLLER

Drys bollernemed lidt durummel og bag i ca. Burgerbollermed durum og italiensk fuldkornshvedemel. Nemme at lave og smager bare så meget bedre end købeboller
Majsboller

Majsboller

Lækre sprøde lune majsbollermed smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen. Man behøver ikke bruge surdej hvis man ikke har så meget tid, og du kan stadig vælge at lade dem hæve natten over, men de bliver bedst med surdej
Ciabatta brød

Ciabatta brød

Drys lidt durummel over brødene/bollerne. Verdens letteste boller –. Så vi skal bare i sving med melet. Forleden bagte jeg dette ciabatta brød, som blev spist med står glæde, og som bestemt bliver bagt igen, meget snart
Sprøde osteboller med hvidløg

Sprøde osteboller med hvidløg

Først får I dog opskriften på nogle superlækre sprøde ostebollermed hvidløg, som jeg bagte for et par måneder siden til Christians madpakke
Pizza på grillen

Pizza på grillen

Bollerne placeres på en oliesmurt tallerken, som dækkes med folie og stilles i køleskabet indtil dejen skal i brug
Fuldkornsboller

Fuldkornsboller

Durummel har en evne til ikke at gøre brødet tørt, men gør det nemmere at arbejde med den hævede dej
Lækre Fuldkorns Burgerboller

Lækre Fuldkorns Burgerboller

Pensl bollernemed vand og drys sesamfrø over. Ellers ælt dejen godt med hænderne. Efter hævetiden hældes dejen ud på et meldækket bord (brug durummel)
Koldthævede Durumboller

Koldthævede Durumboller

Ælt (rør) dejen godt sammen i et par minutter og dæk den da til med husholdningsfilm. Kom dernæst durummel og hvedemelet i lidt efter lidt, imens du rører rundt i dejen
Ciabattaboller

Ciabattaboller

Brug en spatel eller dejspade til at skære dejen ud, og flyt forsigtigt bollerne over på en bageplade beklædt med bagepapir
Koldhævede burgerboller

Koldhævede burgerboller

Dejen fordeles på bageplade og står en en halv times tid inden de trykkes flade, drysses med mel eller sesamfrø og hviler yderligere en time
Brød i hævekurv

Brød i hævekurv

At lave brød i hævekurv er en nem måde at bage på fordi der ikke skal formes boller eller lignende og med en langtidshævning i køleskabet vippes det blot over på en bageplade eller bagesten og bages i ovnen
Gulerods pølsehorn

Gulerods pølsehorn

Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time