Herefter penslen med æg og lidt mælk blandet sammen. Tilsæt herefter det fint hakkede spint og grønkål, samt solsikke kerner, hørfrø og sesam, og rør godt
Kan man lave dem uden gær, evt medbagepulver i stedet. Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Da bollerne bages på bagepulverog ikke gær, skal de i ovnen med det samme. Jeg har prøvet nogle af opskrifterne og jeg har prøvet mig frem med hensyn til proteinpulvere
Dog skal bagepulveret blandes i de tørre ingredienser, og det er vigtigt at bage brødet med det samme, når der er bagepulver i, da det begynder at virke med det samme i modsætning til gær
Medensbollerne hæver, kan du spise aftensmad. Oregano og ost lægges på de flade boller. år og jeg selv en del mindre, men skal jo også have lidt sundt med
Pisk ægget i en skål for sig og bland det herefter i gærblandingen. Udrør gæren i det lunkne vand. OPSKRIFT PÅ HURTIGE SUNDE GROVBOLLERMED HAVRE & GULEROD