Boller med græskarkerner opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg er helt tosset med. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres

Glutenfri boller

Disse boller er rigtig gode, hvis du som jeg, skal have din vata i balance – altså hvis du bøvler med irriteret tyktarm
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. er dejen for våd efter hævningen, kan der med fordel tilsættes lidt ekstra mel når du skal til at forme bollerne
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Og så toppet bollernemedgræskarkerner, der ristes, når bollerne bages i ovnen. græskarkerner. Nogle vil måske sige, at disse æblebollermed kanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt

Koldhævede boller med kerner og kikærtemel

Desuden giver melet – sammen med gurkemeje – bollerne en varm gul farve. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Lækre boller med græskar

Lækre boller med græskar

Græskarkernerne tilsættes. Jeg har før lavet bollermed gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
Glutenfri boller med surdej

Glutenfri boller med surdej

Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej. Bag bollerne øverst i ovnen
Glutenfri boller med teff-mel

Glutenfri boller med teff-mel

***kan substitueres med solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)
Gode boller

Gode boller

Jeg fik lyst til hvedebollermed masser af "tyg" i. fiberkost (tørret findelt daddel, rosin og hvedeklid) overhældes med
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har indtil videre ikke fundet en rigtig god opskrift, men jeg fik opskriften af Marie og lavede knækbrød med Josefine søndag morgen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. 600 gram nødder og kerner (brug græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder osv i en skøn blanding). 600 gram nødder og kerner (brug græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder osv i en skøn blanding)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

70 g frofthakkede mandler (lad endelig være med at smutte dem. 25 g græskarkerner. 70 g frofthakkede mandler (lad endelig være med at smutte dem. 25 g græskarkerner
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Egentlig ville jeg også gerne lave pølserne selv, men det bliver nok ikke noget jeg når til lige med det samme
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det fejrede jeg forleden med en rigtig god suppe lavet på butternutsquash og kokosmælk. Græskarkerner og lidt creme fraiche til servering
Hurtige og nemme boller

Hurtige og nemme boller

Gode hverdagsbollermed kerner og frø. græskarkerner. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. 10-11 boller