Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn medgulerødderog kerner / Bollermed oliven og soltørrede tomater / Piroggermed karry-kål oggulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Opskriften på bollerne var ny. Hak løget og hvidløg fint og bland sammen medrødbederoggulerødder. Anret bøfferne på en burgerbolle smurt med lidt hjemmelavet hvidløgsmayo, friske tomatskiver, frisk agurk, salat, avocado og løgringe
Start med at hælde havregrynene i en foodprocessor og køre dem til grov havremel. Maizena (med top). En vegetarbøf lavet på resterne af juiceproduktion, velsmagende, sund og billig
Lad bollerne efterhæve tildækket med et rent klæde ca. Bollerne skal være rustikke i udseende. Rør mayonnaise, kål oggulerødder sammen og smag til med æbleeddike, sukker, salt og peber
Derfor har jeg eksperimenteret med det overskydende pulp fra rødbederoggulerødder. Jeg skar bollerne over ogvarmede dem i ovnen inden jeg servede dem som burgerboller
Prinsessebollerne kommer på en bageplade med bagepapir og bages i ca. Pulpen var af gulerødder, rødbederog æbler, så det blev en dej til prinsesseboller, da rødbeder har en ret gennemtrængende farve
Damp er jo ret smart, da det kan bruges til rigtig meget – give boller en sprød og saftig overflade, dampe fisk til perfektion, og så bevarer du en del flere vitaminer i dine grøntsager ved at dampe fremfor at koge
Prinsessebollerne kommer på en bageplade med bagepapir og bages i ca. Det hele blandes godt sammen i en bageskål med låg og står i køleskabet natten over
Hørfrø, solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner , men så også en lille smule gulerødderogrødbeder. Du kan derfor også sagtens bage det her brød og bare selv tilføje rodfrugterne, dog kan det være tricky medrødbederne fordi frisk rødbede vil nok farve brødet væsentligt mere, så man får et nærmest lilla / lyserødt brød
Rør alle ingredienser sammen, og lav flade bollermed hænderne. Palæo-boller. Server burgerne med salat og skiver af tomat og løg – eller hvad du ellers elsker i din burger
Jeg lavede dem som madboller, og det er dén lækre opskrift, jeg vil dele med jer. I kan som sagt bruge bollerne som burgerboller eller spise dem, som de er, med en klat hytteost, magert kødpålæg, usødet figenpålæg eller andet
Revne gulerødder, agurk, tomat, hvidkål, avocadocreme, pulled chicken/eller burger, og tomatpesto toppet med syltede rødløg og tomatsalsa - ikke for meget af hver ting - tro mig - det mætter voldsomt