(jeg plejer også at tilføje reven gulerod, men havde ikke lige nogle i denne omgang). Desuden giver melet – sammen med gurkemeje – bollerne en varm gul farve
Jeg elsker at bage det, da det er super nemt at lave, man slipper for at stå og trille en helt masse boller, og så er de rigtig gode at tage med i madpakken som sandwich
Bag dine boller i ca. Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden. Bland også sukker, salt, revet gulerodog solsikkerkernerne i
Du kan også trykke græskarkerner eller solsikkekerner ovenpå for at få lidt mere knas og umami-smag. Disse skyrboller er super sunde, fyldt med fibre, protein, sund fedt, vitaminer og mineraler
Saftige gulerodsbollermed spelt, solsikkekernerog hørfrø. Så når du går i gang om lidt, kan du altså nyde friskbagte, saftige gulerodsboller om blot et par timer ca
Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver
Tilsæt resten af ingredienserne og "klat" bollerne ud på en bageplade med bagepapir. God fornøjelse med bagningen og husk de er super nemme og hurtige at lave og bage, da de ikke indeholder gær og derfor ikke skal hæve