Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver
med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Pensel bollernemed sammenpisket æg og drys evt. Kom vand, havregrynog kerner i en gryde, ogkog en grød
Denne gang var det min tur og jeg bagte derfor en stor portion boller, både medog uden gluten. Bollerne stod i køleskabet natten over og blev bagt i morges, mens jeg var i bad
Rør havregryn, havremel, og hirse- eller boghvedemel sammen i en skål. havregryn eller frø på. Lækkert smagende og nemme glutenfri bollermed et godt tilskud af grønt, eller rødt☺Bagt uden hævemiddel, så de er gode for mennesker med histamin intolerance
medhavregryn, sesamfrø, hørfrø eller solsikkekerner. Alternativt kan man udskifte kartoffel eller squash medgulerodog undlade græskarkernerne, samt bruge en anden melsort, men det er jo smag og behag
Så nu har jeg forsøgt mig med en sundere udgave af de lækre boller. De suverænt bedste boller, der findes, er efter min mening Meyers gulerodsbrud, men de er ikke særlig sunde og indeholder en del smør og sukker