Boller med havregryn og honning opskrifter

Boller med havregryn

Boller med havregryn

Tilsæt salt, honning/sukkerog olie. Rør derefter havregryn i, og ælt til sidst melet i. Hæv bollerne igen i ca

Spelt og havregryns boller

Jeg eksperimenterer med gode hjemmebagte boller. Speltblandingen oghavregryn hældes medog der røres mel i til dejen har konsistens som en tyk grød
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. havregryn
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

med lidt kerner eller havregryn. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet

Koldhævde boller med Chiafrø

havregryn. Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Havde brunch for et par veninder i går og fik lyst til selv at lave. Det tog ingen tid og var meget nemt – ogogså meget lækkert
Langtidshævet glutenfri boller

Langtidshævet glutenfri boller

Lørdag aften lavede jeg endnu en dej ogmed en tilføjelse af lidt havregryn. Resultatet blev rigtig godt og de smagte tilmed skønt
Mini chokolade og banan boller

Mini chokolade og banan boller

Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovbollerog havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Rør de to æg ud, tilsæt salt, bagepulver, honning, lunkent vand og husk rør godt sammen og lad det hvile 5 min så husken kommer til sin ret. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 2spsk honning. 50g finvalsede havregryn. 350g gram fuldkorn spelt, -grahamsmel og hvedemel kan man selv vælge forholdene eller bare ren hvedemel hvis det er det man ønsker. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver
Kartoffelboller

Kartoffelboller

Du kan også vælge at tage bollerne direkte over på en bageplade med bagepapir, for at få et mere rustisk look
Koldhævede morgenboller med chiafrø

Koldhævede morgenboller med chiafrø

Herefter tilsættes salt oghonning, hvorefter chiafrø, havregrynog grahamsmel røres i dejen. Vores morgenboller indeholder altid havregrynog hvedemel, men suppleres gerne med andre slags grovere mel, müesli, nødder og kerner
Opskrift på Grovboller

Opskrift på Grovboller

Start med at blande vand, gær, salt oghonning. Det er hurtigt lavede grovboller, fordi de laves med gær og ikke surdej
Glutenfri skyrboller med gulerod

Glutenfri skyrboller med gulerod

havregryn (grove/fine). Disse skyrboller er super sunde, fyldt med fibre, protein, sund fedt, vitaminer og mineraler
Sunde gulerodsbrud

Sunde gulerodsbrud

Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen