Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Bare uden mel overhovedet. Få broccolien skåret ud i mindre stykker, og blend det, så det minder om mel - bare fugtigt
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Jeg havde en drøm om noglemed gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
solsikkekerner, græskarkerner oghavregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. havregryn. Da chiafrø suger vand til sig kan dejen godt være rart våd og jeg plejer derfor at røre dejen med en ske i en skål
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
med lidt kerner eller havregryn. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet