Boller med hvedeklid opskrifter

Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g hvedeklid
Gode boller

Gode boller

fiberkost (tørret findelt daddel, rosin og hvedeklid) overhældes med. Jeg fik lyst til hvedebollermed masser af "tyg" i
Sund koldhævede boller :)

Sund koldhævede boller :)

Dejen skal være så lind at du kan nemt kan røre rundt i den med en grydeske. Jeg har i de sidste par uger bagt koldhævede boller hver dag
Grove Squashboller

Grove Squashboller

Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash. Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge
Gulerodsboller for lækkermunde

Gulerodsboller for lækkermunde

Lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. Del dejen i 20 boller. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 1½ dl hvedeklid
Grove rosinboller

Grove rosinboller

Kom derefter grahamsmel, havregryn og hvedeklid i, og rør blandingen sammen med en håndmixer. Jeg ELSKER hjemmelavede nybagte boller, der stadig er lune med en stor klat smør på
Se hvad jeg fandt i Lidl :-)

Se hvad jeg fandt i Lidl :-)

Disse "Proteinbollermed hørfrø" stødte jeg ind i i Lidl supermarked i eftermiddags. "Proteinboller. Det er godt med dem, endnu en tricks til at lokke os, forbrugere, til at købe
Rustikke pølsehorn

Rustikke pølsehorn

Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine

Grovboller med æble og havregryn

havregryn i og derefter hvedeklid og fuldkornsspeltmel på skift med hvedemel. Det blev nogle ret grove boller, men sådan kan jeg lide dem
Groft indigo brød

Groft indigo brød

bages boller på, så er det nemt at give præcise instrukser til tid osv, men når der bages i forme og gryder, så er man i højere grad nødt til at holde øje med ens brød, da forme og gryder er forskellige
Sprøde boller med hvedeklid

Sprøde boller med hvedeklid

Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller. Form bagefter dejen til boller. Efterhæv bollerne i 20-30 min før de pensles med vand og bages på 200 grader alm
Boller

Boller

Det resulterede i, at jeg måtte forsøge mig med en opskrift fra en norsk pige. Igår gik det op for mig, at Hvedeklid vist skulle være helt okay at bruge
Grove madpakke boller

Grove madpakke boller

Bollerne er tilsat rugmel og klid, som giver en let sødme til brødet og så er de med groft hvedemel, alm hvedemel og fordej
Burgerboller med hvedeklid og sesam

Burgerboller med hvedeklid og sesam

Lækre burgerbollermedhvedeklid og sesam. -) Jeg har lavet mange forskellige boller, med forskellige ingredienser, og denne er bestemt en af favoritterne
Madplan Uge 4

Madplan Uge 4

Boller i karry med blomkålsris (LCHF, paleo, glutenfri, laktosefri). Form boller kog dem ca. Frittata med broccoli (LCHF, vegetarisk, glutenfri)
Dukan pizza

Dukan pizza

) De var nogle choko-kager med fromage frais i(med banan aroma) og nøj det var godt (selv min mor blev nysgerrig efter en opskrift) - så selvom lagkagen lokkede, så var der ingen af os der rørte den eller de nybagte boller
Sunde fiberboller

Sunde fiberboller

Inden de sættes i ovnen pensles de med mælk og drysses med hørfrø og solsikkekerner. 1 dl hvedeklid. Derefter "formes" bollerne ved hjælp af 2 skeer på bagepapir på en ovnplade og sættes til hævning ½ time. Bages i 20-25 min - alt afhængig af hvor store man har lavet bollerne - ved 180 grader varmluft. 1 dl hvedeklid