Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g hvedeklid
Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash. Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge
Lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. Del dejen i 20 boller. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 1½ dl hvedeklid
Kom derefter grahamsmel, havregryn og hvedeklid i, og rør blandingen sammen med en håndmixer. Jeg ELSKER hjemmelavede nybagte boller, der stadig er lune med en stor klat smør på
Disse "Proteinbollermed hørfrø" stødte jeg ind i i Lidl supermarked i eftermiddags. "Proteinboller. Det er godt med dem, endnu en tricks til at lokke os, forbrugere, til at købe
Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
bages boller på, så er det nemt at give præcise instrukser til tid osv, men når der bages i forme og gryder, så er man i højere grad nødt til at holde øje med ens brød, da forme og gryder er forskellige
Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller. Form bagefter dejen til boller. Efterhæv bollerne i 20-30 min før de pensles med vand og bages på 200 grader alm
Det resulterede i, at jeg måtte forsøge mig med en opskrift fra en norsk pige. Igår gik det op for mig, at Hvedeklid vist skulle være helt okay at bruge
Lækre burgerbollermedhvedeklid og sesam. -) Jeg har lavet mange forskellige boller, med forskellige ingredienser, og denne er bestemt en af favoritterne
) De var nogle choko-kager med fromage frais i(med banan aroma) og nøj det var godt (selv min mor blev nysgerrig efter en opskrift) - så selvom lagkagen lokkede, så var der ingen af os der rørte den eller de nybagte boller
Inden de sættes i ovnen pensles de med mælk og drysses med hørfrø og solsikkekerner. 1 dl hvedeklid. Derefter "formes" bollerne ved hjælp af 2 skeer på bagepapir på en ovnplade og sættes til hævning ½ time. Bages i 20-25 min - alt afhængig af hvor store man har lavet bollerne - ved 180 grader varmluft. 1 dl hvedeklid