Boller med kærnemælk og kardemomme opskrifter

Gode boller

Gode boller

fiberkost (tørret findelt daddel, rosin og hvedeklid) overhældes med. Jeg fik lyst til hvedebollermed masser af "tyg" i
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Vi fejrede det kraftige snevejr søndag med julebagning af vanillekranse, brunkager og æbleskiver og konfekt som bestod af marcipan med svesker i portvin og juledadelkugler
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

Lad bollerne køle helt af, flæk dem og server med smør. Med masser af kardemomme. Ingen fødselsdag uden bollermed smør

Kulinarisk kalender den 18. december

ristede bollermed appelsinmarmelade, frugtsalat med appelsinblomstvand og. Men det passer fint til den perfekt dampede couscous, med kylling og
Kærnemælksboller

Kærnemælksboller

Jeg har også bagt kærnemælksbollermedkardemomme i muffinsforme. De hersens kærnemælksboller er ikke lige just sunde, for de er bagt på hvedemel ogmed både smør, honning og ja
Chokoladeboller til hele gaden

Chokoladeboller til hele gaden

Jeg ved, at det ikke er mit bagværk der trækker, men jeg har ikke indtryk af, at det gør  noget, at der bliver budt på en bolle og en kop te - med masser af sukker- når timen er ved at være slut
Lækre juleboller – den 13 december

Lækre juleboller – den 13 december

Duften af julebag med julens mange krydderier er en fantastisk duft, hvor er det bare en dejlig tid. Tilsæt smør, kærnemælk, æg og mel og ælt dejen godt og til sidst tilsæt rosiner
En god lørdag

En god lørdag

I dag er jo Luicadag, så dagen startede medluciaboller efter denne her opskrift. De blev også formet som traditionelle luciaboller, så det var næsten ikke til at se forskel
Stor hvededag

Stor hvededag

Tril stykkerne til bollerog læg dem i formen med ca. Pensl hvedeknopperne med en blanding af vand ogkærnemælk
Hvad spiser du til morgenmad?

Hvad spiser du til morgenmad?

med en stor skål med rosiner og ristede nødder og to bollermed smør og ost,. Læg resten af bollerne. han begynder at spise morgenmad, havregryn og mysli med mælk, hver morgen, fem

Forvandlingsboller

Flad bollerne lidt ud og pensl med vand, æg eller mælk. Rør nu med en grydeske mere mel og dit valg af kerner og smag i, til du får en ret stiv grød, som stadig kan røres