Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
Varmen fra krydderierne og det søde fra æblerne kombineret i en lun bolle med smør og tilhørende varm chaite gjorde, at bollerne straks kom på den faste bageliste
Luftige æblebollermedkanel og kardemomme. kanel. kardemomme. Mmm, jeg fik jo bageamok i søndags - med at bage boller selvfølgelig, for jeg er stadigvæk for sund til kage
Jeg bruger overvejende æblesmørret oven på fx boller, men det kan også bruges som tilbehør til kød eller asiatiske retter i stedet for mango chutney - alt efter hvordan du krydrer det
Pensl bollernemed olie. Glutenfrie boller – ca. Prøv også at krydre kagen medkanel, kardemomme, stødt. problemer med glutenfri havre, kan havremel erstatte majsmelet eller lignende
Riv æblerne groft og bland godt sammen medkanel og farin. Bland smør, sirup, kardemomme og mælk i en gryde og lad det stå på middelvarme, til smørret er smeltet