Denne er inspireret af en opskrift jeg fandt i det engelske madblad "Delicious magazine" hvor bøffen bestod af hakket oksekød blandet medkrydderurter og andre smagsgivere
Jeg skulle lave en god middag for min svigerfamilie i weekenden og valgte at lave flæskesteg medkrydderurter og nye bagte kartofler til samt Pære Belle Helene (som er en af min svigermors favoritter)
Jeg lavede hamburgerryg søndag med coleslaw og flødekartofler til. Hak salatløget fint og rør det med creme fraiche, mayonaise, dijonsennep, eddike, kommen samt salt, peber og sukker
Her til aften serverede jeg så kødet i burgerboller (bagt sidste søndag efter Claus Meyers opskrift - Meyers Bageri) med coleslaw (hvor krydderurterne blev erstattet med brøndkarse), lidt avokado og en Fentimans Cola på siden
Bland blomkål, æble, avokado, krydderurter og dressing godt sammen og drys med pinjkerner. Det (og så det gode vejr selvfølgelig) fejrede vi med grillpølser fra Gourmandiet og en god blomkålssalat
Så bliver det penslet med god olivenolie og drysset med groft salt og friske krydderurter. Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash
Rul bollerne flade med en kagerulle og placer den herefter på en bageplade beklædt med bagepapir. Del dejen i fire lige store dele og form disse til runde boller