Pensl bollernemedægog bag dem. Tilsæt æg, mel, sukkerogsaltog ælt. Rør gæren ud i det lunkne vand. Nu hvor jeg er i gang, kommer her et indlæg mere – teboller fra bogen
Spred dejen ud på et meldækket bord, lav en lille hulning i midtten og slå de sidste to æg ud i hullet og dæk dem med den hakkede chokolade, pak dejen sammen om æggetog chokoladen, så det bliver en lille pakke
Steg æbleskiverne i palmin i en æbleskivepande og drys medflormelis. Vi fejrede det kraftige snevejr søndag med julebagning af vanillekranse, brunkager og æbleskiver og konfekt som bestod af marcipan med svesker i portvin og juledadelkugler
Lav glasuren ved at blande flormelismed lidt vandog kom ovenpå de afkølede snegle. Kom sneglene i en springform beklædt med bagepapir (der skal være en lille smule mellemrummellem sneglene)
Når bollerne er kølet lidt af, kan de drysses med lidt flormelis til pynt – eller, hvis der er børn i huset kan man gribe til excesserne som blå glasur og kagepynten
Når de så har hævet ½ time, ruller jeg dem til boller, pensler dem medæg, og vender dem i kerner og birkes som jeg har lagt på en tallerken så man bare kan rulle dem på den
Æg, sukker, salt, kardemomme, halvdelen af meletog smørret hældes i skålen. Begynd af ælt dejen og tilsætte mere mel løbende, pas på med ikke at får dejen for tør, den skal være blød og let våd
Pigerne og jeg har hygget os med blandt andet disse Halloween knogler. Smelt smøret i en gryde og tilsæt mælken når smøret er smeltet, tag derefter gryden væk fra kogepladen