Boller med nødder og kerner opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. Da brødet kun indeholder æg og masser af gode kernerognødder kan det sagtens bruges som en eftermiddagssnack, når man som mig er på kur
Hurtige glutenfrie boller

Hurtige glutenfrie boller

Jeg har haft held med at tilsætte hakkede nødder til Fiberbrødsmix, det giver lækre nøddeboller. Nu kan jeg bage glutenfrit brød ogboller rimelig hurtigt ogmed et super resultat hver gang
Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Rør de to æg ud, tilsæt salt, bagepulver, honning, lunkent vand og husk rør godt sammen og lad det hvile 5 min så husken kommer til sin ret. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 50g græskarkerner. 350g gram fuldkorn spelt, -grahamsmel og hvedemel kan man selv vælge forholdene eller bare ren hvedemel hvis det er det man ønsker. 100g kerner eller nødderogså af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
Glutenfri Brød og Boller

Glutenfri Brød og Boller

Med lette opskrifter og overskueligt layout. Det er nu muligt at finde en informativ e-bog om Brød ogBoller, som er glutenfrie
Low carb brød

Low carb brød

Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid). Ved at blende frø, mandler, nødderogkerner får man et sundt, glutenfrit, low carb brød, som minder utroligt meget om et almindeligt rugbrød
Koldhævede morgenboller med chiafrø

Koldhævede morgenboller med chiafrø

Vores morgenboller indeholder altid havregryn og hvedemel, men suppleres gerne med andre slags grovere mel, müesli, nødderogkerner

KOLDHÆVEDE RUGBRØDSBOLLER

Jeg elsker et groft brød med masser af kernerog frø. Bare en masse nødderogkerner – der er ingen grænser for indholdet
Mysliboller

Mysliboller

Hak nødderog tørrede frugter og rør dem i dejen med. Stil dem på en bageplade med bagepapir, pensl med sammenpisket
Grovboller i form

Grovboller i form

Når bollerne er færdighævede pensles de først med et sammenpisket æg og drysses til slut med blå birkes
Grøntsagsbrød - uden mel og stivels

Grøntsagsbrød - uden mel og stivels

Lad mig starte med at understrege, at jeg som studerende til professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, ikke er fortaler for, at man fjerner denne gruppe fødevarer, da det ofte resultere i, at man spiser mere af en anden - oftest kød
Valnøddeboller – langtidshævede og nemme

Valnøddeboller – langtidshævede og nemme

De er lavet med lidt fuldkornsmel, hørfrø og knasende valnødder. Hvis du ikke er til valnødder, kan du sagtens komme andet fyld medhasselnødder, mandler, tørrede tranebær eller lignende i
Valnøddeboller...

Valnøddeboller...

valnødderog kuløren (for at gøre den mørke). kerner i stedet for valnødder. Hakkede valnødder. Tilsæt salt og honning, hak
Snickers-barer

Snickers-barer

De var mega gode, men da der gik noget tid inden opskriften kom ud til os, måtte vi selv igang med at eksperimenterer
Glutenfri proteinboller

Glutenfri proteinboller

Havregryn er i sig selv glutenfri, men håndteres tit på fabrikker, der også har med hvede at gøre, så de kan indeholde spor af gluten (ligesom ”kan indeholde spor af nødder”)
Mors müsliboller

Mors müsliboller

Det medfører at slapt glutennetværk, der resulterer i en blød og lind dej. For at give bollerne et groft element er der tilført grahamsmel til dejen, hvorfor det grove element er vigtigt kan du læse meget mere om i mit indlæg det der med fuldkorn