Hæld solsikkeolien ned langs siden af dejen i skålen. Her har jeg lavet nogle lækre grove koldhævede boller, der er fyldt med god mørk chokolade, naturligvis, og masser af gode grove ingredienser…såsom nødder, kerner og en grovere type mel
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt
Mad bollermed skinke. Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom. Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m
nybagte boller til morgenmaden, nybagt rugbrød eller nybagt brød til suppen. olie. I dette focacciabrød, er noget af det lyse hvedemel blev erstattet medgrovere mel
olie. Tryk bollerne lidt flade og lad dem hæve tildækket ½ time. Tilsæt salt, olie og mel. 8 store boller. Ælt dejen igen og form den til 8 store boller. Bollerne pensles med vand og drysses med sesamfrø, før de bages ved 200 grader i cirka 15 minutter. 8 store boller. 1 spsk olie
Jeg ELSKER hjemmelavede nybagte boller, der stadig er lune med en stor klat smør på. Imens jeg drømmer søndag morgen, får jeg bevæget mig ud i køkkenent, og bevæger mig som en robot med næsen skiftevis ind i køkkenskabet og køleskabet
Mad bollermed skinke. Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom
Herefter blandes banan, nødder og dadler medolie og røres godt sammen. Så disse små bananboller er også lidt af et forsøg, som jeg helt sikkert skal eksperimentere videre med
Dog serverer jeg den altid medkødboller og et drys sprødstegt bacontern. Det passede jo derfor strålende med et tomt hus, en bebse i barnevogn og de sidste opgaver som skulle laves færdig til weekendens barnedåb