Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt. Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler
Gulerodsbollermed havregrød, rugmel og rosiner (ca. Som du måske har spottet, er den her opskrift en variation over opskriften i mit tidligere indlæg om gulerodsbollermed havregrød
Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
Start med at opløse gæren i det kolde vand og bland herefter rugmel i. Chokorug, chokorugboller, rugbollermed chokolade eller hvad man nu vil kalde dem, har stået på min to-do liste i et stykke tid, og nu fik jeg lavet dem - nøj de var gode
Eksperimenterer i øjeblikket med at finde den ultimative grovbolledej til morgenmadsboller. De består af rugmel og hvidhvedemel, så det er nogle tunge "drenge"
Dekk to stekeplater med bakepapir. Følg med på dem at de ikke blir mørkebrune/brente. Ta tak i bakepapiret på hver side og snu knekkebrødene ned på platen med baksiden opp
Bollerne her bliver lettere faste, men stadig gode og med en skøn syrlig. Den originale opskrift med. honning, øl, groft rugmel og en grovere hvedeart – sikkert spelt
– Tilpas evt med lidt ekstra boghvedemel, til du har en ensartet dej. Sidste år lavede jeg også fastelavnsbollermed chokosmag, du kan finde opskriften her