Boller med solsikkekerner opskrifter

Luftige Solsikkekerne boller

Luftige Solsikkekerne boller

S. y. n. t. e. s. b. i. l. d. g. r. a. ,. o. u. f. k. j. m. æ. v. -. p. å. G. c. 1. 0. 5. 2. ø. 8. h. E. D. H. O. M. P. B. V
Boller med parmasan og solsikkekerner

Boller med parmasan og solsikkekerner

 Ælt dejen og form dejen til boller, der står tæt, så det vokser lidt sammen ved hævningen. hvedemel eller speltmelÆg til pensling og drys medsolsikkekernerSmøret smeltes og væsken tilsættes
Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Start med at opløse gær i det kolde vand og rør derefter olivenolie, sukker og salt i
Gullerods boller uden mel

Gullerods boller uden mel

Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg er helt tosset med. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Sunde boller

Sunde boller

FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine

Glutenfri boller

Disse boller er rigtig gode, hvis du som jeg, skal have din vata i balance – altså hvis du bøvler med irriteret tyktarm
Gulerodsboller med Solsikkekerner

Gulerodsboller med Solsikkekerner

Lækre, luftige bollermed revne gulerødder og masser af solsikkekerner. Form til boller og sæt dem på bagepapir på en bageplade
Boller uden mel

Boller uden mel

Jeg har eksperimenteret med at lave boller uden mel, men som samtidig minder om en bolle og hænger ordentlig sammen, og det er lykkedes for mig nu
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. er dejen for våd efter hævningen, kan der med fordel tilsættes lidt ekstra mel når du skal til at forme bollerne

Koldhævede boller med kerner og kikærtemel

Desuden giver melet – sammen med gurkemeje – bollerne en varm gul farve. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Frk Sveskes de bedste boller

Frk Sveskes de bedste boller

Form bollernemed våde hænder og sæt dem på en bageplade. I min opskrift har jeg justeret på mængden af æg og dermed opnået en mere fast dej
Broccoli boller

Broccoli boller

med frø eller kerner (Vi brugte lidt hørfrø og solsikkekerner). Klat boller på et stykke bagepapir og form dem lidt med fingrene så godt som du kan
Glutenfri boller med teff-mel

Glutenfri boller med teff-mel

***kan substitueres medsolsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)
Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag. Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet