Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca. Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller
Smag til med salt. lige så store som valnødder. BollerneBring sovsefonden i kog. NoterDu kan godt bruge majsjævning/maizena til at jævne sovsen med, men så skal den ikke ristes ligesom melet, og du kan bruge mindre olie
Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. 600 gram nødder og kerner (brug græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder osv i en skøn blanding). 600 gram nødder og kerner (brug græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder osv i en skøn blanding)
Så fik jeg lavet et indlæg mere - måske ender det med at bloggen kører fint videre med indlæg, selvom jeg har ammehjerne og en baby på armen det meste af tiden
Lad dejen hæve over natten med et klæde over. Tag af varmen og tilsæt valnødder. Kom sneglene i en springform beklædt med bagepapir (der skal være en lille smule mellemrum mellem sneglene)
Denne lille brownie er lavet af dadler og valnødder og smager godt og som min mand siger, sundt. Valnødder og frysetørrede hindbær eller hvad du kan lide
Dyp en ske i vand og brug den til at tage dej og forme bollernemed. Dyp jævnligt, så er det super nemt og hurtigt at få formet nogle flotte fiberrige kerneboller
Valnødder i kvarte stykker. Jeg formede store boller og lagde dem på en bageplade til hævning i ca. Jeg fik lyst til at bage nogle gedigne sunde og lækre juleboller til morgenbordet
“hmmm, hvad med lidt fintrevet gulerod og hakkede valnødder”. Du kan også fugte dine hænder med lidt vand, så er det nemmere at forme bollernemed hænderne
Rødkålssalat med æbler, valnødder og ribsgele. Kom det i en skål sammen med sukkeret. Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn