Jeg har haft held med at tilsætte hakkede nødder til Fiberbrødsmix, det giver lækre nøddeboller. sesamfrø, chiafrø, birkes, glutenfrie havregryn og solsikkekerner
Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 50g finvalsede havregryn. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
I går havde jeg så meget lyst til en grovbolle med grønt og pålæg til frokost, så jeg eksperimenterede lidt med en masse frø og nødder i stedet for hvedemel
Opløs gær (‘kikærter’ angiver størrelsen) i vandet i en skål og tilsæt havsalt, most banan, hakket chokolade, revet æble, tranebær, loppefrøskaller, krydderier, nødder og kerner
Rør rugmel, solsikkekerner, hvedemel og havregryn i. Jeg lavede de her boller med lakridspulver, nødder og tørret frugt med inspiration fra en anden madblog
Jeg lover jer at i får opskriften på de buttede banapandekager og oatmealet (sund grødmasse med frugt, nødder og mørkchokolade), som noget af det første så snart jeg får tid
Verdens nemmeste boller. Hørfrø og solsikkekerner kan byttes ud med nødder, kerner, gulerødder, squash, rødbeder, rosiner eller chokolade (Chokoladeversionen = STORT hit hos mine kollegaer, da jeg sidst havde kagedag
Tilsæt havregryn, revet gulerødder, frø, nødder og speltkernerTilsæt skiftevis spelt- og hvedemel, som du foretrækker den, men sørg for at tilsætte nok hvedemel til at dejen er sammenhængende