Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. kardemomme. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
Olien tilsættes. kardemomme. Gammeldags fastelavnsboller burde man spise året rundt. Mel, salt, sukker, kardemomme og æg røres i og æltes sammen til en ensartet blød og smidig dej
natronLidt saltOlie til fritering. Bland mel, sukker, kanel, kardemomme, bagepulver, natron og et nip salt sammen, og kom det i kokosmælken, og ælt det hel sammen til en smidig dej
Tilsæt herefter olie, kardemomme, salt og sukker og dernæst mel. olie½ tsk. kardemomme. - men med usundt fyld i midtenFor altså - ingen fastelavnsboller uden en sukker og kalorieholdig masse i hjertet af bollen
Varm en pande godt op og smør med lidt olie, jeg fortrækker smags neutral kokosolie. 1/2 tsk kardemomme. fordel i 6 små boller og rul ud i lidt mel, til du har en flad rund pandekage. 1/2 tsk kardemomme
Når gæren er rørt ud, tilsættes melet, sukker, salt, kardemomme og æg. 10 g kardemomme. I en skål der smurt let med olie, lægges dejen i, dækkes med et viskestykke og stilles lunt i 30-60 minutter
olie. Luftige æbleboller med kanel og kardemomme. kardemomme. Mmm, jeg fik jo bageamok i søndags - med at bage boller selvfølgelig, for jeg er stadigvæk for sund til kage
Inden dejen slås ned og formes til boller, smøres hænder og bord ind i neutral olie. Form stykkerne med hænderne til boller, og sæt dem i en bradepande (vores var ca
kokosolie. kardemomme. Efter at have publiceret min opskrift på fastelavnsboller med marcipan-remonce, har jeg fået flere henvendelser på om ikke de kunne laves med creme i stedet for