De føles meget bløde, når de kommer ud af ovnen, men de samler sig, når de bliver koldere. Dejen er fast men klistret, og bollerne formes med to skeer og sættes på en bageplade med bagepapir
Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
Disse boller skal bestemt bages en anden gang for hold op hvor var de dejlig saftige og lækre. Havregrynene og gulerødderne bidrager til, at boller blive bløde og ikke sådan nogle hårde kanonkugler
De er luftige og saftige, bløde og søde, let sprøde udenpå og med lidt ekstra smag fra kardemommen. Det her er opskriften på min mors klassiske fødselsdagsboller
Pandekagerne var både luftige, tykke, bløde, saftige og smagfulde. De bedste oplevelser var kikærtefritterne med mayo, den smukke strawberry shortcake med den lækreste jordbærcreme og især den perfekt sprøde og saftige “un-chicken basket”, som kommer med tre forskellige slags dip, hvor den ene er mere fantastisk end den anden
Denne opskrift på boller producer de mest fantastiske saftige, spændstige og lækre boller. Bollerne skal lægges så tæt at de hæver sammen, så når de bages får de bløde sider
Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler
Bollerne bager Herren stadig, men der må man sno sig, sagde ålen…. Katrine har svaret… Ost… Så en blanding af revet cheddar og revet parmesan, og så lavede jeg lige nogle super fantastiske tacoskåle… (som var så bløde, at de klappede sammen – men de smagte godt)