Boller saftige bløde opskrifter

SAFTIGE GULERODSBOLLER

De føles meget bløde, når de kommer ud af ovnen, men de samler sig, når de bliver koldere. Dejen er fast men klistret, og bollerne formes med to skeer og sættes på en bageplade med bagepapir
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Sneglene bages i en springform og står så tæt, at de bager sammen, hvilket betyder at de bliver bløde og saftige
Boller med påskeæg

Boller med påskeæg

Jeg har brugt græsk yoghurt i bollerne, det gør dem ekstra saftige og gør også at de bliver lidt seje
Lækre og saftige gulerodsboller

Lækre og saftige gulerodsboller

Jeg elsker hvordan de bliver bløde og lækre indeni, men stadig er helt sprøde udenpå. I min optik, så er gulerodsboller de bedste boller der findes
Koldhævede gulerodsboller

Koldhævede gulerodsboller

Bløde og saftigegulerodsboller, der er nemme at lave og ikke skal æltes – hvis det lyder godt, så prøv disse boller
Gulerodsboller

Gulerodsboller

Disse boller skal bestemt bages en anden gang for hold op hvor var de dejlig saftige og lækre. Havregrynene og gulerødderne bidrager til, at boller blive bløde og ikke sådan nogle hårde kanonkugler
Varme hveder

Varme hveder

 Nu har jeg lavet bollerne i anledningen af Store Bededag, men i virkeligheden fungerer de godt året rundt
Gulerodsboller for lækkermunde

Gulerodsboller for lækkermunde

Del dejen i 20 boller. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. Lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

De er luftige og saftige, bløde og søde, let sprøde udenpå og med lidt ekstra smag fra kardemommen. Det her er opskriften på min mors klassiske fødselsdagsboller
Det veganske New York

Det veganske New York

Pandekagerne var både luftige, tykke, bløde, saftige og smagfulde. De bedste oplevelser var kikærtefritterne med mayo, den smukke strawberry shortcake med den lækreste jordbærcreme og især den perfekt sprøde og saftige “un-chicken basket”, som kommer med tre forskellige slags dip, hvor den ene er mere fantastisk end den anden
Iced Fingers

Iced Fingers

Denne opskrift på boller producer de mest fantastiske saftige, spændstige og lækre boller. Bollerne skal lægges så tæt at de hæver sammen, så når de bages får de bløde sider
Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter

Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter

Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler
Når mor LowCarber…

Når mor LowCarber…

Bollerne bager Herren stadig, men der må man sno sig, sagde ålen…. Katrine har svaret… Ost… Så en blanding af revet cheddar og revet parmesan, og så lavede jeg lige nogle super fantastiske tacoskåle… (som var så bløde, at de klappede sammen – men de smagte godt)