salt. honning – om den er flydende eller fast er lige meget. Lun mælken, og opløs gæren i den. Du kan også vælge at drysse med forskelligt slags drys – hirsefrø, solsikkekerner, kakaonibs eller lignende
Start med at blande vand, øl, surdej, gær, salt, honning og maltmel og tilsæt dernæst frø og kerner. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Start med at blande vand, surdej, honning, salt og gær. knækkede rug-, hvede-, og solsikkekerner samt hør- og sesamfrø, men til de her boller prøvede jeg deres fiberblanding som består af
Til hendes gulerodsboller duede al slags mel, sagde hun og gav mit et link til opskriften. Bland vand, gær, gulerødder, solsikkekerner, æg, honning og salt, rør rundt og tilføj et kilo mel
Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen
salt. honning. glutenfri gær. Lørdag bagte jeg de lækkerste glutenfri gulerodsboller og jeg valgte at lave en stor portion så der kunne gemmes lidt i fryseren