Boller uden mel opskrifter

Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

D. e. b. d. s. t. o. g. l. æ. k. r. ,. h. i. v. a. n. f. ø. u. c. m. p. j. å. H. 1. 2. -. 5. 0. 3. /. 8. S. y. M. R. N. F. P. G. e g
Store, luftige boller med italiensk hvedemel

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Boller bløde med kerner og mandler

Boller bløde med kerner og mandler

M. e. g. t. l. æ. k. r. m. d. n. i. o. s. a. 2. 5. 0. ​. 1. p. ø. u. f. h. v. 3. y. ½. ,. -. K. T. H. å. L. G. D. j. F. b. B. c. 8
Æble/kanel boller

Æble/kanel boller

S. U. P. E. R. L. Æ. K. O. G. V. A. M. T. B. D. N. Y. J. I. H. ,. F. ). Å. Ø. 2. 5. 3. 1. 0. ½. -. 8. T 2
Langtidshævede boller

Langtidshævede boller

D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. b. l. ,. a. m. y. d. g. -. j. v. I. 1. 0. æ. h. /. 2. 3. S. u. (. ). *. F. B. ø. O. T. R. L. E. 7. 5. V
Lækre boller

Lækre boller

N. å. r. j. e. g. s. k. a. l. v. b. o. m. i. h. æ. n. t. d. p. f. -. ø. ,. u. ). I. 5. 0. 3. y. 1. (. S. 4. 2. Æ. L. F. E. B. c. 8. ) g
Koldhævede boller

Koldhævede boller

hvedemel. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. 275 g rugmel. Bland rugmelet i væsken og dæk med låg eller klæde til dag 3. Sæt ca 15 boller af på en bageplade med en ske og drys. Lad hæve en time og bag bollerne i 35-40 min ved
Nemme boller med skyr

Nemme boller med skyr

De blev lidt friskere, men stadig med den bløde og lidt gammeldags the-bolle-struktur. Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr
Hjemmebagte boller med hytteost

Hjemmebagte boller med hytteost

Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne

Boller i karry

Kødboller. Varm grønsagsbouillon op til kogepunktet i en gryde der er stor nok til at alle kødboller kan ligge dækket af vand i ét lag
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Dejen skal være klisteret dog uden at være flydende. Tilsæt grahamsmel, salt og ruggryn. I morges skulle der bages boller, mange boller så jeg var nød til at lave dejen dagen i forvejen for at kunne nå det
Boller med havregryn

Boller med havregryn

Rør derefter havregryn i, og ælt til sidst melet i. Hæv bollerne igen i ca. Form 12 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200 grader i ca
Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 400 g grahamsmel. 600-700 g hvedemel